ANGLES

dimarts, 25 de setembre del 2012

Google Chrome


Avui en dia trobem infinitat de navegadors web. Aquesta entrada està destinada al coneixement i domini d'un dels navegadors web més coneguts avui dia, el Google Chrome.

Logotip actual del Google Chrome
El Google Chrome és un navegador caracteritzat per la seva rapidesa i la seva capacitat de sincronització i personalització. Pots iniciar sessió en aquest navegador, i sincronitzar la sessió de manera que sempre que obris el Google Chrome des de qualsevol ordinador de qualsevol lloc del món, tinguis al teu abast, tot el teu "món virtual". Quan dic món virtual, em refereixo a una de les característiques més importants de Google Chrome, i és, com ja he dit, la seva capacitat de personalització. Pots afegir extensions i aplicacions que et siguin del teu interès a través de la "Chrome Web Store".
Un cop a la "Chrome Web Store" podem descarregar-nos qualsevol tipus d'aplicació. Per fer-ho cal decidir prèviament quin dels ítems volem descarregar-nos i un cop el tinguem, haurem d'iniciar sessió, si no ho hem fet abans. Amb la sessió iniciada clicarem sobre l'element seleccionat i se'ns obrirà una pestanya amb la informació ampliada. En aquesta pestanya trobarem un botó on hi diu "Afegeix a Chrome", el clicarem i ja el tindrem a la nostra pantalla inicial de Google Chrome. Des d'aquest moment sempre que obrim una nova pestanya aquestes aplicacions apareixeran a la pantalla.
Us deixo l'enllaç de les aplicacions i extensions relacionades amb el món de l'educació: Aplicacions i extensions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada